Velkommen til vår a la carte restaurant:

Opningstider:

Kl 15.00 - 20.00 (mandag - torsdag)

kl 15.00 - 22.00 (fredag, laurdag)

Kl 13.00 - 19.00 Søndag

Velkomne!

Meny veke 40:

FORRETT:
Kyllingsalat med grøn pesto og tomat, kr 125
Fiskesuppe (kvit fisk, raud fisk, reker, grøn olje), kr 145

HOVEDRETTAR (veke 38):
Indrefilet okse med bernaisesaus, grønsaker, poteter og kvitløksmør 245
Blix burger med heimelaga briochebrød og pommes frites, kr 225
Klassisk engelsk fish &chips, med grøne erter og tartarsaus, kr 225

DESSERT:
Sjokoladefondant med vaniljeis og bær, kr 95

Eplekake med vanijeis og coulis, kr 75

Alle rettar vert servert med heimelaga focaccia, aioli og smør. 

Velkomne!

 

Ta gjerne kontakt om de har spørsmål.

Ring gjerne tlf 57 69 65 50 for tinging av bord. Eller på epost: booking@blixhotell.no

 

Velkomne!

 

OPNINGSTIDER ROMJULA 2018:

Onsdag 27.12. - laurdag 30.12. er vår A la carte-restaurant open kl 14.00 - 19.00 

(Det er stengt 23., 24. og 31. desember for matservering). Ta gjerne kontakt dersom de har spørsmål.