Velkommen til vår a la carte restaurant:

Opningstider:

Kl 15.00 - 20.00 (mandag - torsdag)

kl 15.00 - 21.00 (fredag, laurdag)

Kl 14.00 - 20.00 Søndag

Velkomne!

FORRETT:
Tomat- og mozzarella-salat med skinke og pestosaus, kr 125
Fiskesuppe (kvit fisk, raud fisk, reker, grøn olje), kr 145

HOVEDRETTAR:
Langstekt kalvekjøt med amadinepoteter, kr 245
Blix burger med heimelaga briochebrød og pommes frites, kr 225
Torskefilet med amadinepoteter og grønskaer, kr 245

DESSERT:
Fransk sjokoladekake "Gateu Marsel", servert med mango sorbet og coulis, kr 95

Eplekake med vanijeis og coulis, kr 75

Alle rettar vert servert med heimelaga focaccia, aioli og smør. 

Velkomne!

 

Ta gjerne kontakt om de har spørsmål.

Ring gjerne tlf 57 69 65 50 for tinging av bord. Eller på epost: booking@blixhotell.no

 

Velkomne!